Pantamera för
schysst innebandy

Vi vill bidra till en schysstare sport – och delar bland annat ut priset Pantamera Fair Play i SSL och i Pantameraserierna. Priset delas ut tillsammans med Svensk Innebandy för att uppmuntra till schysst spel både på och utanför planen.

Nominera ungdomslaget till Fair Play!

Du kan vara med och utse det schysstaste laget i Pantameraserierna. Varje månad från och med november 2020 till februari 2021 väljer en jury ut minst två pojklag och två flicklag som går vidare i urvalet till årets Pantamera Fair Play. De två lag som står som riksvinnare, ett pojklag och ett flicklag, får resa och biljetter till SM-finalerna i Globen där de får ta emot priset inför fullsatta läktare. Med reservation för gällande restriktioner.

Kriterier för Pantamera Fair Play

”Spelaren/ledaren/laget ska genom sitt agerande vara ett föredöme för svensk innebandy. Det innebär att han/hon/de på ett tydligt sätt medverkar till rent spel och ett positivt innebandyklimat före, under och efter match.”

Om Pantamera Fair Play

Pantamera och Svensk innebandy delar ut Fair Play-priserna i SSL – i kategorierna Årets herrspelare, Årets damspelare, Årets herrledare och Årets damledare. De individuella priserna baseras på omdömen av en jury bestående av domare och representanter från Svensk Innebandy. 

Vi delar även ut Fair Play-priser i Pantameraserierna – i kategorierna Årets Flicklag och Årets Pojklag. För att vinna lagpriserna gäller det för laget att först bli nominerat. Därefter går laget vidare till en jurybedömning där vinnarna utses. Juryn består av representanter från Pantamera och Svensk innebandy.