Pantamera för
schysst innebandy

Vi vill bidra till en schysstare sport – och delar bland annat ut priset Pantamera Fair Play i SSL och i Pantameraserierna. Priset delas ut tillsammans med Svensk Innebandy för att uppmuntra till schysst spel både på och utanför planen.

Om Pantamera
Fair Play

Pantamera och Svensk innebandy delar ut Fair Play-priserna i SSL – i kategorierna Årets herrspelare, Årets damspelare, Årets herrledare och Årets damledare. De individuella priserna baseras på omdömen av en jury bestående av domare och representanter från Svensk Innebandy. 

Vi delar även ut Fair Play-priser i Pantameraserierna – i kategorierna Årets Flicklag och Årets Pojklag. För att vinna lagpriserna gäller det för laget att först bli nominerat. Därefter går laget vidare till en jurybedömning där vinnarna utses. Juryn består av representanter från Pantamera och Svensk innebandy. 

Kriterier för Pantamera Fair Play

”Spelaren/ledaren/laget ska genom sitt agerande vara ett föredöme för svensk innebandy. Det innebär att han/hon/de på ett tydligt sätt medverkar till rent spel och ett positivt innebandyklimat före, under och efter match.”

NOMINERA UNGDOMSLAGET TILL FAIR PLAY!

Du kan vara med och utse det schysstaste laget i Pantameraserierna. Du nominerar genom att skriva in lagets namn och en motivering. Vid säsongens slut väljer en jury ut ett pojklag och ett flicklag som vinner årets Pantamera Fair Play. 

tidigare vinnare

Örnsköldsvik Innebandy P-06

Hässelby SK IBK F06/07

Röke IBK P03/04

Ekeby IF 06/07 Ekeby 3

Årets Fair Play-spelare dam: Ida Sundberg, Pixbo Wallenstam IBK

Årets Fair Play-spelare herr: Patrik Hagberg, AIK”

Årets Fair Play-ledare herr: Patric Johansson, FC Helsingborg

Årets Fair Play-ledare dam: Per Tjusberg, Pixbo Wallenstam IBK

Årets Fair Play-spelare dam: Josefina Eiremo

Årets Fair Play-spelare herr: Patrik Hagberg, AIK

Årets Fair Play-ledare herr: Andreas Elf, Mullsjö AIS

Årets Fair Play-ledare dam: Jimmy Gunnstedt, Rönnby Västerås IBK

 

Du har nu nominerat ditt favoritlag

tack för
din röst