Merainnebandy
Fair Play / Förening • 8 december 2017 kl 12:32

Schysstaste ungdomslagen vinner Fairplay-pris

Förra året fick fyra personer, spelare och ledare i SSL, ta emot ett Fairplay-pris som instiftats av Pantamera och Svensk Innebandy. Nu har turen kommit till ungdomslagen. Från och med i år kommer priset delas ut även i Pantameraserierna. Till skillnad från priset i SSL delas priset ut lagvis och inte på individnivå.

Syftet med priset är att belöna och främja schysst spel i innebandy-Sverige. Både på och utanför planen. En jury bestående av representanter inom svensk innebandy och från Pantamera kommer att utse ett flick- och ett pojklag i varje Pantameraserie som på ett eller annat sätt har bidragit till ett positivt idrottsklimat. Vinnarna i distrikten är sedan med i urvalet till rikspriset. De två vinnande lagen får ta emot sitt pris på SM-finalen i Globen i april. Med matchbiljetter, resa och eventuellt boende som en del av priset.

Öppen nominering
Det första urvalet sker genom en öppen nominering. Vem som helst kan nominera det eller de lag som de tycker förtjänar att vinna priset, men varje nominering ska följas av en tydlig motivering. Kriterier och nomineringsformulär finns på pantamera.nu/fairplay

 


8 december 2017 kl 12:32
FLER INLÄGG I SAMMA KATEGORI