Innebandysveriges schysstaste pris

Vi vill bidra till en schysstare sport – och delar därför ut priset Pantamera Fair Play i SSL och i Pantameraserierna. Priset delas ut tillsammans med Svensk Innebandy för att uppmuntra till schysst spel både på och utanför planen. Konceptet vilar stadigt på Innebandyförbundets värdegrund av inkludering, samverkan och nyskapande. Ett initiativ med målet att tillsammans riva gamla strukturer och bygga ett innebandysverige där alla får vara delaktiga och där alla behandlas jämlikt och med respekt.

Säsongens schysstaste ungdomslag

Varje år delar vi ut Fair Play-priser till ungdomslag i Pantameraserierna – i kategorierna Årets Flicklag och Årets Pojklag. För att vinna lagpriserna gäller det för laget att först bli nominerat. Därefter går laget vidare till en jurybedömning där vinnarna utses. Juryn består av representanter från Pantamera och Svensk Innebandy.

”Laget ska genom sitt agerande vara ett föredöme för svensk innebandy. Det innebär att de på ett tydligt sätt medverkar till rent spel och ett positivt innebandyklimat före, under och efter match.”

Nominera ungdomslaget till Fair Play!

Du kan vara med och utse det schysstaste laget i Pantameraserierna. Du nominerar genom att skriva in lagets namn och en motivering. Vid säsongens slut väljer en jury ut ett pojklag och ett flicklag som vinner årets Pantamera Fair Play.

Vinnarlag

2022/2023

Årets flicklag

Brokinds IF
F0910

Årets pojklag

GGIK
P10

Tidigare vinnarlag

Årets flicklag

Sköndals IK
F04

19/20

Hässelby SK IBK
F06/07

18/19

Årets pojklag

SK Vide
P05

19/20

Örnsköldsvik Innebandy
P-06

18/19