Merainnebandy
Inspiration • 26 maj 2017 kl 20:04

Så blir du en vinnare på sommarcampet

Sommarlovet är i sikte och en av sommarens absoluta höjdpunkter är att åka på innebandycamp. Vi bjuder på åtta tips som gör dig till en vinnare under sommarens höjdpunkt.

Mycket träningskläder

Ha med flera ombyten för träningarna eftersom det ofta är flera pass per dag. Använd flera olika par strumpor så minskar du risken för att du får skavsår på fötterna.

Låt dina fötter andas

Ha luftiga skor när det inte är träning, som badtofflor eller foppatofflor. Då minskar du också risken för skavsår. Fötterna blir extra varma och svettiga på sommaren och behöver mycket frisk luft.

Flera handdukar

Ha med flera handdukar, både till träningen och bad. Det är ingen höjdare att torka sig med en fuktig handduk efter träningen. Det är inte heller så skönt med en som har fullt med sand på sig, om du är på ett camp vid en badplats.

Skriv namn på dina saker

Märk utrustningen, både den du har med dig hemifrån och den du får på plats. Det är så lätt att tappa bort en tröja eller blanda ihop den med någon annans när alla ser likadana ut.

Ladda mobilen

Se till att ha mobilen laddad. Det är fullt av aktiviteter hela tiden som ska läggas upp på Insta och snapchat och nya polare som ska addas. Glöm heller inte bort att packa med laddare, powerbank och grenuttag.

Koncentration på träningar

Utnyttja träningarna till max. Var uppmärksam och ta till dig alla råd och tips som du får av de duktiga ledarna. Det är alltid grymt att kunna komma hem till sitt eget lag med några nya övningar eller en riktigt vass frislagsvariant.

Återhämtningsmål

Det är viktigt att man får något i magen direkt efter en träning. Det behöver kroppen för att återhämta energi så att du ska orka vara med på allt roligt som händer under en händelserik campdag.

Extrautrustning

Dubbelkolla väskan innan du åker så att allt är med. Tänk på att det kan vara bra att ha med ett extra blad eller en extra klubba ifall olyckan skulle vara framme under en träning. Beroende på om du tillhör kategorin som packar regnkläder för att det inte ska regna eller om du tillhör dem som packar regnkläder för att det kanske kommer att regna, kan det oavsett vara bra att ta med sig dem.


Av Christian Svensson | 26 maj 2017 kl 20:04
FLER INLÄGG I SAMMA KATEGORI